Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Actieve gezonde werknemers

Een vitale en actief gezonde werknemer is belangrijk. Het is tegenwoordig meer dan ooit van belang te investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Zo kan jouw bedrijf of organisatie zich op een gezonde manier, met kwalitatief goede diensten en producten geleverd door vitale en gemotiveerde medewerkers, onderscheiden.

Werken is topsport

‘Werken is topsport’ is een veel gehoorde quote binnen bedrijven en organisaties. De combinatie van je privé- en werksituatie in balans houden is een pittige klus. Het nieuwe werken vanuit huis, de vele prikkels die er vanuit onze snel werkende maatschappij wordt gegeven, vraagt van werknemers en werkgevers een actieve houding voor het behoud of creëren van je eigen vitaliteit. Uit onderzoek is gebleken dat de ‘werkvloer’ DE aangewezen plek is voor gezondheidsbevordering. VitaalSupport biedt bedrijven en organisaties ondersteuning in een op maat gemaakt pakket om vitaliteit een gezonde boost te geven. VitaalSupport is het programma om ondersteuning te bieden om baas over eigen gezondheid te blijven!

Adviseren:

Na aanmelding voor het programma wordt er een afspraak ingepland voor nadere kennismaking. Door samen in gesprek te gaan, bekijken we wat de beste mogelijkheid binnen jouw organisatie is, om de werknemer te gaan verleiden tot bewustere keuzes in de eigen leefstijl.

Ontwikkelen:

We ontwikkelen een pakket dat passend is voor de situatie van jouw organisatie, waarmee we antwoorden bieden die direct toe te passen zijn.

Organiseren:

Binnen het op maat gemaakte programma van Vitaal Support organiseren we attractieve workshops gericht op team, persoonlijke coaching op het gebied van vitaliteit en uiteraard ook leuke sport- en beweeglessen. We hebben nauwe contacten met specialisten op het gebied van voeding, mentaal welbevinden en gezondheid om op deze manier de juiste begeleiding te kunnen bieden.

Ondersteunen:

We geven de organisatie binnen de gemaakte afspraken ondersteuning om vitaliteit te bevorderen. Met een pakket op maat wordt jouw HR-afdeling geholpen met specialistische kennis en kunde!

Wij kunnen jou helpen!

Neem nu contact met ons op.

Heb je vragen? We helpen je graag verder. Je kunt van maandag t/m donderdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs. Ook kun je ons e-mailen met jouw vraag, wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.