Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Bedrijven en personeel

Huis voor de Sport Groningen is met het Arbeidsloket specialist op het gebied van werken in de sport. Ben jij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid binnen jouw bedrijf? Als het gaat om personeel ten behoeve van sport en bewegen kunnen wij jou helpen!

Ondersteuning sportpersoneelszaken

Huis voor de Sport geeft advies en ondersteuning bij personeelszaken. Zo hebben wij diensten die helpen bij werkgeverschap, salarisadministratie, urenregistratie, verzuimbegeleiding en werving & selectie. Alles voor hoogwaardig personeelsbeleid en goed werkgeverschap in de sport.

Werkgeverschap uitbesteden

Als bedrijf kun je te maken krijgen met allerlei arbeid gerelateerde zaken. Denk aan CAO regelingen, pensioen, beëindiging van een arbeidsovereenkomst, verzuim of vergoedingen. Het Arbeidsloket van Huis voor de Sport Groningen neemt deze en verwante taken uit handen.

De voordelen van Arbeidsloket voor bedrijven:

  • Gemak en tijdsbesparing
  • Beperken werkgeversrisico’s en geen zorgen bij ziekte
  • Meer flexibiliteit
  • Alles wettelijk netjes geregeld

Contact met Arbeidsloket

Voor al je vragen

Vraag je je af of Arbeidsloket iets voor jou is? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen voor jou? Of heb je al interesse en zou je graag eens kennismaken? We horen graag van je!