Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Cases

Onze mooiste verhalen

Op deze pagina vind je onze mooiste verhalen. Huis voor de Sport Groningen ondersteunt iedereen op het gebied van sport en bewegen. Deze verhalen gaan over onze mooiste resultaten en successen. We hopen je hiermee te stimuleren.

Hoe Nijha en Huis voor de Sport Groningen sport, bewegen en gezondheid voor jong en oud stimuleren

Nijha ontwerpt en realiseert beweegruimtes. Sporthallen, gymzalen, schoolpleinen, speelplekken maar ook bijvoorbeeld Cruyff Courts, outdoor fitness en bootcamp locaties. Het bijna 100 jaar oude bedrijf gaat hierbij altijd uit van het stimuleren van sport, bewegen en gezondheid voor jong en oud. Nijha is dan ook al jaren partner van Huis voor de Sport Groningen. Beide organisaties weten elkaar op het gebied van sport en bewegen voor jong en oud niet alleen te vinden maar ook te versterken.

Financieel Vitaal: samenwerking tussen Noorderpoort en Huis voor de Sport Groningen

Noorderpoort en Huis voor de Sport Groningen (HvdSG) hebben een samenwerking waarmee ze penningmeesters van sportverenigingen ondersteunen, genaamd Financieel Vitaal. Studenten van de MBO opleiding Business & Administratie werken onder begeleiding van medewerkers van HvdSG aan de boekhouding en contributie-inning van verschillende sportclubs. Zo wordt de werkdruk van de penningmeester verlaagd en de studenten hebben en betekenisvolle stage.