Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Arbeidsloket

Wij de rompslomp, jij de tijd.

Als vereniging of organisatie kun je te maken krijgen met allerlei arbeid gerelateerde zaken. Denk aan CAO, pensioen, beëindiging van een arbeidsovereenkomst, ziekteverzuim of vrijwilligersvergoedingen. Het Arbeidsloket is een professionele dienstverlening van Huis voor de Sport Groningen die jouw vereniging of organisatie veel rompslomp uit handen neemt op het gebied van personeel en werkgeverschap.

Ik ben

al aangesloten

Het Arbeidsloket is een dienstverlening van Huis voor de Sport Groningen die jouw sportvereniging of organisatie veel rompslomp uit handen neemt op het gebied van personeel en werkgeverschap. Meer weten? Klik hier.

Ik ben

nog niet aangesloten

Arbeidsloket verzorgt voor veel sportverenigingen en organisaties het werkgeverschap. Werkzaamheden zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, de salarisadministratie en andere personeelszaken. Interesse? Klik hier.

Ben je geen vereniging of stichting, maar wel geïnteresseerd in het Arbeidsloket?

Werkgeverschap uitbesteden

Het is mogelijk het werkgeverschap van jouw personeel (bijvoorbeeld trainers) aan Huis voor de Sport Groningen uit te besteden. Maar ook voor advies en ondersteuning met betrekking tot (vrijwilligers)vergoedingen, werving van sporttechnisch kader, belastingswetgeving of andere personeelszaken ben je bij ons aan het juiste adres.

Arbeidsloket "Weet alles. Regelt alles". Het resultaat is dat jouw vereniging of organisatie veel tijd en rompslomp uit handen wordt genomen op het gebied van personeelszaken.

Jouw winst

  • Arbeidsloket neemt het werkgeverschap van jouw vereniging of organisatie uit handen, waardoor je veel tijd bespaart
  • Wij regelen alles op het gebied van personeelszaken, contractonderhoud, afdrachten van premies, het doorvoeren van mutaties en andere lastig administratiewerk.
  • Jouw vereniging zorgt door de inzet van Arbeidsloket voor een goed personeelsbeleid en een uitstekende rechtspositie van uw sportprofessionals.
  • Uitstekende kwaliteit, doordat onze mensen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, wetgeving, pensioenen en contracten.
  • Geen onverwachte naheffingen door het juist toepassen van wetgeving op het gebied van belastingen, ziekte en overige arbeidszaken.
  • Alles geregeld binnen één helder contract, tegen een aantrekkelijk tarief en uitstekende voorwaarden.

“Onze samenwerking met Arbeidsloket loopt al jaren. Ze geven ons advies en tips op het gebied van personeelszaken. Het regelen van de arbeidsvoorwaarden binnen de CAO Sportverenigingen verloopt naar wens. Arbeidsloket denkt met ons mee over mogelijke constructies binnen de CAO.”

Jantje van der Molen, penningmeester Dos Marum

Arbeidsloket weet alles, regelt alles

Meer informatie?

Arbeidsloket helpt jouw vereniging of organisatie bij advies en ondersteuning voor goed werkgeverschap. Daarnaast kan Arbeidsloket mensen die werkzaam zijn in de sport, ondersteuning bieden bij een goede sociale rechtspositie en passende arbeidsvoorwaarden.