Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Arbeidsloket voor jouw club

Weet alles. Regelt alles.

Arbeidsloket maakt het je graag makkelijker door het werkgeverschap van jouw club over te nemen. Op deze pagina staat meer informatie, kun je een offerte aanvragen en je vindt een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact op. We helpen je graag verder.

Downloads

Benieuwd wat de kosten zijn?

Vraag hier een offerte aan.

Wil je je aanmelden?

Meld je nu aan

Wij de rompslomp, jij de tijd!

Hoeveel tijd besteed je op dit moment aan administratie, regelwerk, uitbetalingen, bijhouden van trainingsuren, kortom aan alle administratieve rompslomp? Bij Arbeidsloket weten we hoe belangrijk sport is. Ook voor jou. Het liefst zou jij je alleen maar bezighouden met het organiseren en begeleiden van al die fanatieke sporters. Besteed het werkgeverschap uit aan Arbeidsloket zodat jij je weer kunt bezighouden met sportgerelateerde zaken.

“Onze samenwerking met Arbeidsloket loopt al jaren. Ze geven ons advies en tips op het gebied van personeelszaken. Het regelen van de arbeidsvoorwaarden binnen de CAO Sportverenigingen verloopt naar wens. Arbeidsloket denkt met ons mee over mogelijke constructies binnen de CAO.”

Jantje van der Molen, penningmeester Dos Marum

Wat zijn de voordelen van samenwerking met Arbeidsloket?

  • Tijdsbesparing door minder administratieve rompslomp
  • Alles wettelijk netjes geregeld
  • Geen financiële verassingen achteraf
  • CAO Sportverenigingen (meer tijdelijke contracten)
  • Scherp tarief door geen winstoogmerk en BTW vrijstelling voor trainers/coaches
  • Expertisecentrum voor al je vragen

Contact met Arbeidsloket

Voor al je vragen

Vraag je je af of Arbeidsloket iets voor jou is? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen voor jou? Of heb je al interesse en zou je graag eens kennismaken? We horen graag van je!

Veelgestelde vragen

Voor iedere vraag is er een antwoord