Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Financiën

Financieel beheer is een vak apart, en voor een sportvereniging des te meer. Hoe zorg je voor meer inkomsten, een goed sponsorbeleid, grip op de uitgaven, dagelijks beheer en een goed financieel toekomstplan? Onze experts denken graag met je mee.

Onze producten

  • Intakegesprek
  • Procesbergeleiding
  • Workshops en masterclasses
  • Projectuitvoering
  • De Energieke Club

Meer informatie

Wij kunnen jou helpen!

Neem nu contact met ons op.

Heb je vragen? We helpen je graag verder. Je kunt van maandag t/m donderdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs. Ook kun je ons e-mailen met jouw vraag, wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

“Doordat wij onze financiële administratie hebben uitbesteed bij Huis voor de Sport Groningen hebben wij een actueel overzicht van onze financiën. Hierdoor weten we als bestuur waar we financieel aan toe zijn en of onze plannen gerealiseerd kunnen worden.”

Tevreden vereniging

Gerelateerde diensten

Dit zijn enkele voorbeelden van diensten die we kunnen aanbieden om de financiële vitaliteit van verenigingen te ondersteunen.

Arbeidsloket

Arbeidsloket is een dienst die jouw vereniging of organisatie kan adviseren en ondersteunen bij goed werkgeverschap. Daarnaast kan Arbeidsloket mensen die werkzaam zijn in de sport, ondersteuning bieden bij een goede sociale rechtspositie en passende arbeidsvoorwaarden.

Financieel Vitaal

Financieel Vitaal is een dienst die direct de werkdruk van uw penningmeester verlaagt. Het resultaat is dat penningmeester en bestuur tijd over houden om te doen waar ze goed in zijn: de vereniging besturen.

Verenigingsondersteuning

Advies en ondersteuning van verenigingen op het gebied van een aantal nieuwe sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen. We bieden adviesgesprekken en trajectondersteuning.