Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Bestuur en organisatie

Wat houdt het in om bestuurslid te zijn en hoe vul je dit het beste in? Hoe zet je een sterke organisatie neer, hoe vorm je beleid en strategie en op welke manier kun je dit het beste draaiend houden? Als bestuurslid heb je een fikse verantwoordelijkheid en er wordt nogal wat van je gevraagd. Wij ondersteunen jou als graag bij het neerzetten van een vitale organisatie.

Onze producten

  • Intakegesprek
  • Procesbergeleiding
  • Workshops en masterclasses
  • Projectuitvoering
  • Sportparkmanagement

Meer informatie

“Huis voor de Sport Groningen werkt toe naar actieve betrokken vrijwilligers en helpt sportverenigingen om vrijwilligers beter te vinden, te binden en te behouden.”

Tevreden sportvereniging

Wij kunnen jou helpen!

Neem nu contact met ons op.

Heb je vragen? We helpen je graag verder. Je kunt van maandag t/m donderdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs. Ook kun je ons e-mailen met jouw vraag, wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Voorbeelden van diensten

Onderstaande diensten kunnen we inzetten ter ondersteuning van de organisatie en vrijwilligers bij verenigingen.

Vrijwilligers & Co

Vrijwilligers & Co helpt sportverenigingen om vrijwilligers beter te vinden, te binden en te behouden. De aanpak richt zich op het online trainen van een vrijwilligerscoördinator of vrijwilligerscommissie: een Co!

Sterk Vrijwilligerswerk

‘Sterk vrijwilligerswerk’ is een uniek initiatief van zeven provinciale en vijf landelijke organisaties en is erop gericht de maatschappelijke meerwaarde van vrijwilligersorganisaties te benutten en de continuïteit en vitaliteit van deze organisaties te versterken.

Verenigingsondersteuning

Advies en ondersteuning van verenigingen op het gebied van een aantal nieuwe sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen. We bieden adviesgesprekken en trajectondersteuning.