Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Verenigingen en personeel

Als sportvereniging kun je te maken krijgen met allerlei arbeid gerelateerde zaken. Denk aan loonadministratie, CAO, pensioen, ziekteverzuim of (vrijwilligers)vergoedingen. Ons Arbeidsloket ondersteunt en adviseert je hierbij. Wij de rompslomp, jullie de tijd.

Onze producten

  • Arbeidsloket

Arbeidszaken uitbesteden

Als vereniging of organisatie kun je te maken krijgen met allerlei arbeid gerelateerde zaken. Denk aan CAO, pensioen, beëindiging van een arbeidsovereenkomst, verzuimprotocollen of belastingafdrachten. Het Arbeidsloket van Huis voor de Sport Groningen neemt deze en verwante taken uit handen.

De voordelen van Arbeidsloket voor verenigingen:

  • Maak gebruik van de voordelen van de CAO sportverenigingen
  • Voorkom naheffingen
  • Geen zorgen meer bij zieke trainer!
  • Alles wettelijk netjes geregeld

Arbeidsloket weet alles, regelt alles

Meer informatie?

Arbeidsloket helpt jouw vereniging of organisatie bij advies en ondersteuning voor goed werkgeverschap. Daarnaast kan Arbeidsloket mensen die werkzaam zijn in de sport, ondersteuning bieden bij een goede sociale rechtspositie en passende arbeidsvoorwaarden.