Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Training nijntje Beweegdiploma Groningen

Vanuit het Provinciaal Beweegakkoord Groningen en de daarbij aangesloten partners organiseren we dit voorjaar, in samenwerking met Alfa-college Sport en Bewegen, een training nijntje Beweegdiploma in Groningen voor (toekomstige) professionals uit de provincie Groningen en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

DRAAG JIJ BIJ AAN EEN VAARDIGE GENERATIE?
Bewegen maakt gelukkig! Gevarieerd en met plezier bewegen op jonge leeftijd (2-5 jaar) levert een essentiële en positieve bijdrage aan de motorische, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Wij gunnen elk kind deze goede basis. Jij kunt daaraan bijdragen door deze training te volgen.

WAT IS NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA?
Het nijntje Beweegdiploma is een compleet en verantwoord beweegprogramma waarin kinderen spelenderwijs alle belangrijke basisvormen van bewegen leren. Deze lessen mogen alleen gegeven worden door speciaal opgeleide trainers en met het keurmerk nijntje Beweegdipoma. Klik hier voor meer informatie.

VOOR WIE? 
Deze cursus is geschikt voor iedereen die werkt of wil werken met deze doelgroep (denk aan: kinderopvang, peuterspeelzalen, gastouderopvang, voorscholen en overige aanbieders). 

CURSUSINFORMATIE
Nijntje Beweegdiploma Groningen
Woensdag 1 juni, 19.00-22.00 uur
Woensdag 15 juni, 15.00-18.00 uur
Woensdag 29 juni, 19.00-22.00 uur

Locatie: Groningen

KOSTEN?
De kosten bedragen €150,- per deelnemer. Dit is inclusief certificaat en studiemateriaal. NB! Bij minimaal tien deelnemers kunnen we subsidie aanvragen via het Lokaal Sportakkoord Groningen. Bij honorering zijn de kosten nog slechts €80 per deelnemer.

AANMELDEN
Meld je uiterlijk 30 mei aan via onderstaand formulier.

MEER INFO
Neem voor meer informatie contact op met Simone Smuling van Huis voor de Sport Groningen via E s.smuling@hvdsg.nl of T 050-87 00 100.