Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Hoe koppel ik opnieuw mijn AFAS Pocket APP aan het inloggen?

Er zijn twee manieren waarop je AFAS Pocket opnieuw kan koppelen aan het inloggen.

• Manier 1 is door AFAS Pocket opnieuw in te stellen, nog voordat je bent ingelogd op het portaal van Arbeidsloket.
  • Manier 2 is door in te loggen via een collega (lees helpdesk Arbeidsloket) en daarna AFAS Pocket opnieuw te koppelen.

Manier 1: AFAS Pocket opnieuw instellen

Doorloop het proces dat volgt.

• Nadat je AFAS Pocket hebt gekoppeld, kom je terug in het beginscherm/inlogscherm.
  • Log nu opnieuw in met de zojuist gekoppelde inlogmethode.

Bevestigingsmail niet ontvangen?

• Controleer je spambox/ongewenste mail
  • Staat de mail daar niet probeer dan met manier 2 om de AFAS Pocket APP opnieuw te koppelen

Manier 2: Inloggen via een collega en AFAS Pocket opnieuw koppelen
Stap 1: Inloggen op AFAS Online

Het aanmeldscherm verschijnt. Je e-mailadres wordt getoond als je eerder al een keer succesvol hebt ingelogd.

• Vul je wachtwoord in.
  • Klik op Volgende.
  • Als je AFAS Pocket gekoppeld hebt, klik je op Geen melding ontvangen? In het volgende scherm klik je op Ik ben mijn telefoon vergeten.
  • Als je AFAS Pocket NIET gekoppeld hebt, klik je op Ik ben mijn telefoon vergeten.

Een nieuw scherm verschijnt. Je kunt het e-mailadres dat hier wordt getoond, niet wijzigen.

• Klik op Volgende.
  • Vul de gegevens in.
  • Je ontvangt een bevestigingscode via het e-mailadres waarmee je inlogt. Vul de code hier in. Bij het e-mailadres van je collega kun je het mailadres van helpdesk@hvdsg.nl. Neem vervolgens wel even contact op met de helpdesk van Arbeidsloket zodat zij je de benodigde bevestigingscode kunnen verstrekken.
  • Klik op Volgend. Als de code juist is, wordt je ingelogd.

Stap 2: AFAS Pocket opnieuw koppelen

Nu het je gelukt is om in te loggen op het portaal van Arbeidsloket kun je AFAS Pocket opnieuw koppelen. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

• Ga in AFAS Pocket naar Instellingen en kies voor Twee-factorauthenticatie, of klik in AFAS Pocket op het schildje bovenaan.
  • Controleer of het account 'afasonline.com' er tussen staat. Zo ja, verwijder het account door op het prullenbakje achter de 6-cijferige code te klikken. Staat het 'afasonline.com' account er niet tussen? Dan hoef je ook niets te verwijderen.
  • Ga op de AFAS Online Portal naar Instellingen / Beveiliging.
  • Klik op Opnieuw koppelen achter de tekst Bij het inloggen ontvang je een notificatie via AFAS Pocket.
  • Open opnieuw AFAS Pocket en klik op het plus-teken (+) om de code te scannen en het account opnieuw toe te voegen.
  • Hoera! Je hebt AFAS Pocket nu opnieuw gekoppeld aan het inloggen.