Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Wanneer is het nodig om de AFAS Pocket APP opnieuw te koppelen?

• Als je in AFAS Pocket geen 6-cijferige code meer ziet van het account 'afasonline.com'.
  • Wanneer je geen inlogverzoek/ pushbericht ontvangt.

Let op! Dit kan ook liggen aan de instellingen van je smartphone. Controleer of je smartphone push-notificaties ontvangt. Een andere oplossing is AFAS Pocket tijdens het inloggen alvast te openen. Hiermee trigger je ook een inlogverzoek.

• Je de app hebt verwijderd
  • Wanneer je een nieuwe telefoon hebt.