Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Wanneer ontvang ik een periodieke verhoging?

Een trainer ontvangt niet meer automatisch een periodieke verhoging. In het kader van goed werkgeverschap adviseert Stichting Arbeidsloket om het functioneren van de trainer te bespreken. Dit kan gaan over structurele punten in het werk, de werksfeer, de werkuitvoering en/of de werkomstandigheden. Door afspraken te maken wordt uiteindelijk de kwaliteit van het werk en de samenwerking beter.

De CAO-partners zijn u hierin tegemoet gekomen en hebben daartoe een functioneringsformulier ontwikkeld dat vergezeld gaat met een leidraad hoe u een functioneringsgesprek kunt opbouwen.

Heeft u hierover nog vragen dan kunt u contact opnemen met Myra Illés van Stichting Arbeidsloket.